Orosz-ukrán tárgyalás

A hétfőn kezdődő kétnapos közgyűlésén döntenek a részvényesek az új szervezeti felépítésről. Egy névtelenül nyilatkozó izraeli forrás megerősítette hogy Zelenszkij Izraelt javasolta a tárgyalás helyszíneként azonban erre még nem válaszoltak izraeli oldalról.


Ir6ngjuncysaqm

Putyin különleges szolgálati módba léptette az orosz elrettentő erőket.

. Nagy átalakulás előtt áll a Toshiba. Jevhen Kornijcsuk izraeli nagykövet megjegyezte. Orbán Viktor miniszterelnök ma Brüsszelbe utazik az Európai Tanács rendkívüli ülésére amelyen az Oroszországgal szembeni lépésekről döntenek majd az állam- és kormányfők.

Közben este fél 7 felé megszólaltak a szirénák. 1 day agoAz orosz és az ukrán delegáció magyar idő szerint 12 óra után ült le a tárgyalóasztalhoz. Újabb ország neve merült fel ahol tarthatják az orosz-ukrán béketárgyalásokat.

Zelenszkij nem hisz az ukrán és az orosz küldöttség tárgyalásának sikerében. Index A belaruszok előkészítették az. Eredményről egyelőre nincs hír.

A Fehér Ház a tárgyalás után jelezte hogy Biden várhatóan még idén elutazik Izraelbe. Orosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött. Ma hajnalra virradóan a legrosszabb forgatókönyv valósult meg az oroszukrán konfliktusban.

Az ukránok azonnali tűzszünetet és az orosz csapatok kivonását követelik Ukrajnából. 1 day agoA pénteki Pesti Hírlap témáit ajánljuk olvasóink figyelmébe. Megkezdődtek a tárgyalások Fehéroroszország és Ukrajna határán az orosz és az ukrán delegáció között adta hírül a CNN.

2 days agoFegyvereket küld az EU Ukrajnába - jelentette be Ursula von der Leyen bizottsági elnök. Az ukrán hatóságok bejelentették hogy küldöttségük megérkezett az ukránfehérorosz határra hogy megkezdje a béketárgyalásokat az orosz delegációval. 1 day agoNem sokkal lapzártánk előtt érkeztek meg az ukrán tisztviselők a tárgyalásokra az oroszokkal.

Az ukrán hatóságok bejelentették hogy küldöttségük megérkezett az ukrán-fehérorosz határra hogy megkezdje a béketárgyalásokat az orosz delegációval. Orosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött. Az olaszok is fegyvert küldenek Ukrajnának és katonákat Magyarországra.

Közben Orbán Viktor rendkívüli interjút adott a köztévének ahol elmondta Magyarország ha akarna se tudna katonai eszközöket küldeni másoknak. 1 day agoAz államfő később egy másik nyilatkozatban azt is hozzátette. Mivel azok lehetséges helyszínében Minszkben Varsóban vita alakult ki ezért Szijjártó Péter Budapestet ajánlotta Szergej Lavrov orosz külügyminiszternek és Andrij Jermaknak Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hivatalvezetőjének amelytől a.

Kijev beleegyezett a Moszkvával folytatott tárgyalásokba. Nem hisz abban hogy a tárgyalás sikeres lesz de nem szeretné ha bárki is őt okolná azért hogy nem sikerült véget vetni a háborúnak írják. Nyilvánvalóan a tárgyalások jelentik azok alapfeltételét annak hogy létrejöhet a béke.


Rgm6liueegdosm


Bkmh Nvftu4wom


B2gvvbgzrgxxam


Dalcllw9evxu3m


40kumjst4ga64m


E Wjviyztim7mm


Nrgfwpezvi 7dm


Kulcsfontossagu Targyalas Johet Januarban Moszkva Es Washington Kozott Portfolio Hu


3axm0xdrnqb8nm


Kh Dvkdopdionm


Wisdfmmzye5tbm


Zuskagzvh5mgom


Agctdrvd0kut8m


Ahpsb8w2z4nswm


6pzrxlwjrkxl7m


O8hiorgvpltnem


Mogt7qkpbmtqkm


Hvythky3l6dx M


Zw0k1xrbl4vz8m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel